Personale

 

Friskolens lærere og pædagoger

Fleur er souschef og fast klasselærer i 0. klasse.
Hun er vild med at undervise og skabe rammer så eleverne trives og får lyst til at bruge deres nysgerrighed og energi til at lære.

Fleur er uddannet lærer og har siden 1995 undervist elever og studerende i alle aldre. Sideløbende har hun deltaget i kurser og bl.a. fordybet og dygtiggjort sig inden for montessoripædagogik, tekstile håndværk og læringsteori.

Fleur Sellerup

Souschef og lærer i 0. klasse, fleur@glasvaerket.dk

Anne Dorthe er lærer i 0. klasse. Hun lærer børnene at fordybe sig med yoga og mindfulness. Hun har blik for den enkelte elev og har altid en krammer parat, når der er brug for det. Tidligere har hun uddannet sig som beklædningshåndværker og været selvstændig skrædder.

Anne Dorthe Feldt

Lærer i 0. klasse, annedorthe@glasvaerket.dk

Rebecca er klasselærer i 1.-2. klasse. Hun har studeret fag inden for design og sprogvidenskab og har siden taget en læreruddannelse. Rebecca har undervisningserfaring fra bl.a. højskole og folkeskole, og hun elsker at nørde og gøre sine elever nysgerrige på verden.

Rebecca Delfs

Lærer i 1.-2. klasse, rebecca@glasvaerket.dk

Beskrivelse på vej.

Giulia Barrientos Andersen

Lærer i 3.-4. klasse, giulia@glasvaerket.dk

Rachel underviser i håndværk, design og kunst. Efter sin læreruddannelse har hun videreuddannet sig til cand.pæd. i Didaktik – Materiel Kultur. Rachel underviser foruden på friskolen også i læreruddannelsen og arbejder freelance som billedkunstner, rumdesigner og projektmager.

Rachel Zachariassen

Lærer i Håndværk, Design & Kunst

Louise spiller klaver til morgensang og underviser med stor entusiasme eleverne i musik med leg og rytmik.
Hun er i gang med sidste år af læreruddannelsen, og synger i kor ved siden af.

Louise T. Barlach

Lærer i musik, Louise@glasvaerket.dk

Lars er pædagogmedhjælper i SFO’en. Han er uddannet ergoterapeut og multimediedesigner og har flere års erfaring fra SFO og børnehave. Lars er dygtig til at tegne, og han klippe-klistrer gerne med børnene.

Lars Skau

Pædagogmedhjælper i SFO'en, lars@glasvaerket.dk

Trine arbejder som pædagog i SFO’en. Trine er uddannet lærer og kunstgrafiker og har erfaring med danskundervisning, undervisning i kreative fag samt skoletjeneste og PR på et museum. Ved siden af arbejdet på friskolen er hun lejlighedsvist kostumier på mindre teaterproduktioner og udstiller sin kunst i ind- og udland.

Trine Anderschou

Pædagog i SFO'en, trine@glasvaerket.dk

Line er støttepædagog for enkeltelever i undervisningen og har timer i skolens SFO. Hun har erfaring med tværfagligt kontaktarbejde som skole-pædagog og med omsorgssvigtede unge på et socialpædagogisk opholdssted. Line er en engageret og nærværende voksen, der gør hverdagen nemmere for børn,
der har det svært.

Line Pallesen

Støtte og pædagog i SFO'en, line@glasvaerket.dk

Anna er lærer i forårs-SFO’en. Hun er lærerstuderende fra Den Frie Lærerskole, og hun har erfaring som indskolingslærer og med arbejdet i SFO på friskoler. Anna bruger gerne sang, musik og fortælling i sin undervisning.

Anna Haugaard Digens

Lærer i forårs-SFO'en, anna@glasvaerket.dk

Mads underviser i idræt og springer gerne til som vikar på skolen ved siden af sine studier på universitetet. Han har spillet fodbold i over 10 år og været involveret i og spillet for FC Midtjyllands og FC Fyns ungdomsafdelinger. De fodboldglade børn elsker at spille med Mads, der giver kamp til stregen.

Mads Sellerup

Lærer i idræt

Friskolens øvrige ansatte

Troels er forstander – både for Friskolen Glasværket og Odense Designakademi. Troels har været skoleleder og forstander på en række fri- og efterskoler og har været konsulent for Dansk Friskoleforening. Troels bor sammen med sin kone Maya i forstanderboligen på skolen, og til sammen har de tre voksne børn.

Troels Midtgaard

Forstander, troels@ofag.dk

Niels er pedel og indgår i indretningen og vedligeholdelse af skolen.

Niels Larsen

Pedel, pedel@ofag.dk

Lene er rengøringsassistent og mentor for flere elever på Fagskolen.

Lene Eghøj

Rengøringsassistent, lene@ofag.dk

Henriette er bogholder, skolens stemme i telefonen og den daglige kontakt på kontoret – også med plaster og trøstende ord.

Henriette Faldt Hansen

Bogholder, ofag@ofag.dk

Jeanette og Lola er ansat i køkkenet til at lave mad til børnene. Skolen har bronzemærket i økologi.

Jeanette Rasmussen og Lola Olsson

Køkkenpersonale, kokken@ofag.dk

Har I et barn, der skal starte i skole?

Så er Friskolen Glasværket i Odense måske noget for jer og jeres børn.

Skolen er startet i 2016. Vi har lige nu 0.-4. klasse samt forårssfo fra marts til juli, og vi udvider med en klasse hvert år.

Kontakt osTilmelding