Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/glasvaerket.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6044
Er du vores kommende lærerkollega, pædagog eller viceforstander? - Friskolen Glasværket

Er du vores kommende Store-Nørd/STEAM-fyrtårn? Tysktalent? Klar til et vikariat?

Nu har DU muligheden for at blive en del af Friskolens Glasværkets fantastiske Montessoriinspirerede pædagogiske univers – og den samlede kreative undervisnings- udviklings- og dannelsesinstitution på Odense Designakademi – en fri fagskole og Friskolen Glasværket

Sammen med Odense Designakademi står Friskolen Glasværket stærkere og mere og mere tydeligt som Odenses ultimativt kreative bud på en skole, hvor den enkelte elevs trivsel, udvikling og dannelse styrkes gennem håndværk, kunst og design, –  som går hånd i hånd med faglig og tværfaglig fordybelse, eksistentiel og digital dannelse og ikke mindst sjov, fis og ballade.

Her trives glade børn trygt i en udviklende og ansvarliggørende dagligdag, hvor kerneværdien er respekt for dig selv, for andre, for miljøet og naturen.

Friskolen Glasværket er i en rivende udvikling og har over det sidste år fordoblet elevtallet, så vi efter sommerferien starter vores 6. skoleår med knap 140 elever fordelt på 0.-8. klasse.
Vi har brug for hardcore faglige kompetencer som beskrevet i titlen her – gerne på nørd-niveau, men også kolleger som evner at sætte disse på spil i kreative omgivelser og på legende og nye, helt uventede måder i samspil med resten af skolen.

Men først og fremmest har vi brug for de rette mennesker, som matcher skolens i forvejen mangefacetterede mangfoldighed af faglige kompetencer, kreativitet, virkelyst, engagement til at gå den ekstra meter, det somme tider kræver – for eleverne – for kollegerne – eller for sig selv – viden i bredden og i dybden, og lysten til at udvikle sig i et professionelt fællesskab.

Læs mere om stillingerne:
Viceforstander
Store-Nørd/STEAM-fyrtårn
Tysklærer
Pædagog

Læs mere om skolen på www.friskolenglasvaerket.dk
Vi afholder infomøde om vores skole mandag d. 7. juni kl. 19.00. Tilmelding til infomødet senest torsdag d. 3. juni til kontakt@glasvaerket.dk.
Ansøgningsfrist den 11. juni 2021. Ansøgning sendes til kontakt@glasvaerket.dk
Samtaler forventes afholdt den 17. juni.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til forstander Anna-Stina Billund, tlf.66122145
Ansættelsestidspunkt er 1. august 2021. Løn og ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.