Har du lyst til at være med til at bidrage til, styrke og videreudvikle en kreativ skolekultur i et stærkt engageret friskole-fællesskab?

Friskolen Glasværket søger lærere til fuldtids- og deltidsansættelse + to fortløbende barselsvikariater.
Friskolen Glasværket startede som ny friskole i august 2016 og har nu klasserne 0.-9. klasse. Skolen vokser støt og udvider med en ny klasse hvert nye skoleår, derfor har vi igen brug for at ansætte nye lærere. Desuden er en af vores faste lærere på barsel.

Som lærer på Friskolen Glasværket er du med til at skabe rammerne for en tryg, kreativ og humørfyldt hverdag for alle børn og voksne. Vi forventer, du vil være med til at bære og tegne skolens kreative profil. Det skal blandt andet ses i din tilgang til og i din undervisning, så fagligheden understøttes og styrkes i alle fag. Du skal være god til at se nye muligheder og kunne støtte, udfordre og vække nysgerrighed hos vores elever.
Friskolen er inspireret at Montessori-pædagogikken hvilket betyder meget for vores tilgang til eleverne og vores rammer for vores undervisning.
Vi forventer ikke, du har stort kendskab til Montessori. Men vi forventer, at du er indstillet på at arbejde på at få det, så du kan bruge det i din daglige tilgang til eleverne og i rammesætningen af din undervisning.

Friskolen har en dygtig og engageret personalegruppe med mange forskellige kvalifikationer og erfaringsmæssige baggrunde. Det skaber et professionelt og åbent skolemiljø, som også understøttes af den gode forældreopbakning.

Vi har primært brug for lærere til at varetage matematik, fysik/kemi, biologi, geografi, natur og teknologi, håndværk og design, billedkunst i udskolingen og mellemtrinnet. Har du andre fagkvalifikationer, hører vi gerne om det.
Fag i barselsvikariater er først primært dansk, kulturfag, håndværk og design og billedkunst i udskolingen og på mellemtrinnet, senere matematik, natur og teknologi på mellemtrinnet og musik på alle årgange. Barselsvikariater løber fra august til februar.

Friskolen er del af et kreativt og levende skolemiljø, der udover friskolen også består af Odense Designakademi, som er en fri fagskole.

Ansættelsesgraden vil afhænge af de fagkombinationer, som ansøgere har.

Informationer vedrørende skolen eller stillingerne kan rettes til afdelingsleder Fleur Sellerup på tlf. 60132411 eller læs mere på: glasvaerket.dk

Ansøgningen sendes som en samlet pdf-fil til: info@glasoda.dk mærket ”ansøgning” og modtages senest den 11. maj. Vi forventer at holde samtaler mandag den 15. maj mellem kl. 10-16.00.

Har du ikke hørt fra os senest den 2. juni er stillingerne besat til anden side.

Ansættelsestidspunkt er 1. august 2023. Løn og ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.