Lærer til barselsvikariat søges
– fra 28.november frem til sommerferien 2023

En af vores faste lærere venter familieforøgelse og skal på barsel fra 28. november og skoleåret ud. Det giver dig mulighed for at være med til at styrke og videreudvikle en kreativ skolekultur i et stærkt engageret arbejds- og friskolefællesskab.
Som lærer på friskolen Glasværket er du med til at skabe rammerne for en tryg, kreativ og humørfyldt hverdag for alle børn og voksne. Vi forventer, du vil være med til at bære og tegne skolens kreative profil. Det skal blandt andet ses i din tilgang til din undervisning, så fagligheden understøttes og styrkes i alle fag. Du skal være god til at se nye muligheder og kunne støtte, udfordre og vække nysgerrighed hos vores elever.
Friskolen har en dynamisk, dygtig og engageret personalegruppe med mange forskellige kvalifikationer og erfaringsmæssige baggrunde. Det skaber et positivt, professionelt og åbent skolemiljø, som også understøttes af den gode forældreopbakning.

Vi søger:

  • En dedikeret dansklærer til vores samlæste 8.-9.klasse (9.kl føres til prøve til sommer), til billedkunst, håndværk og design samt kulturfag. Da vi har noget fleksibilitet i skemalægningen, hører vi også gerne om dine andre fagkompetencer og -passioner – f.eks. meget gerne indenfor naturfagene.

Vi kan tilbyde:

  • En friskole i hjertet af Odense med masser af sjæl, hjerte og humor og med tæt fællesskab mellem børn, forældre og ansatte.
  • Et Montessori-inspireret pædagogisk værdigrundlag med tværfagligt samarbejde og pædagogisk sparring fra engagerede kolleger.
  • Tillid, åbenhed, anerkendelse og mangfoldighed som skolefællesskabets bærende værdier.
  • Et vikariat på min. 80%
  • Alt efter dine fagkompetencer og kvalifikationer kan der være mulighed for fastansættelse efterfølgende.

Vi forestiller os om dig, at du….

  • er faglig dygtig, ambitiøs og målrettet indenfor dine fagområder
  • er åben, hjertevarm og tillidsfuld med et smittende positivt livssyn
  • brænder for at skabe dannelse med appetit på liv og læring
  • er en god klasseleder med fokus på både faglig og social trivsel i et miljø præget af gode relationer.

Friskolen er del af et kreativt og levende skolemiljø, der udover friskolen også består af Odense Designakademi, som er en fri fagskole.

Hvis ovenstående tænder dine lærergener, håber vi meget at se din ansøgning.

Ansøgning med CV og relevante bilag sendes i en samlet pdf-fil til kontakt@glasvaerket.dk senest mandag den 26.september kl. 12.00. Samtaler foregår torsdag den 6.oktober.

Læs mere: www.friskolenglasvaerket.dk

Yderligere oplysninger hos forstander Lene Søholt Jacobsen, tlf. 40194763 eller afdelingsleder Fleur Sellerup, Tlf. 60132411