Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/glasvaerket.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6044
Personale - Friskolen Glasværket

Personale

 

Jens  er konstitueret forstander frem til fastansættelse af den kommende forstander for de to skoleafdelinger.
“Træd varsomt i skolen, for der bliver mennesker til”
Jens elsker det gamle citat fra Christen Kold, og på Vester Skerninge Friskole, hvor han gennem 12 år var skoleleder, træder børn og voksne hver dag – varsomt – hen over ordene, der er støbt i betonfliserne.

Jens lægger vægt på at skolen skal huske den brede tilgang: At skabe dannelse  – med appetit på både liv og læring!
Den tilgang kalder på et helt særligt samarbejde mellem alle skolens parter – båret af stærke og tydelige værdier for relationerne på kryds og tværs i skolefællesskabet. Jens udtrykker stor glæde ved at have set matchet mellem sit eget værdigrundlag, og den skolepraksis han ser på såvel Odense Design Akademi som Friskolen Glasværket.

For Jens handler det om fire bærende værdier; Tillid, Åbenhed, Mangfoldighed og Anerkendelse. Læs mere her.

Jens Fabricius Hansen

Konstitueret forstander, forstander@odensedesignakademi.dk

Kristine er klasselærer i 2. klasse.

Kristine elsker at lege og søger hele tiden at åbne for børns nysgerrighed så de tør tænke frit, fejle og eksperimentere. Hun opbygger relationer til alle børn og holder fast i det forpligtende fællesskab.

Kristine er uddannet på Den frie Lærerskole, har arbejdet på friskoler i de sidste 20 år, og været med til at starte Køng Idrætsfriskole.

Kristine Rolskov

Lærer i dansk, idræt, musik, HDK, religion, kristine@glasvaerket.dk

Giulia er klasselærer i 1. og 4. klasse. Giulia har 11 års erfaring som lærer og har tidligere været selvstændig syerske. Hun har uddannelser inden for skole-/hjemvejledning og ledelse og har deltaget i udviklingsprojekter om lærersamarbejde i Norden samt kurser for nyuddannede lærere. Giulia tilrettelægger sin undervisning med fokus på  gensidig respekt med opmærksomhed på, at kreative processer skaber nysgerrighed, fordybelse og udvikler selvstændige handlekompetencer.

Giulia Barrientos Andersen

Tillidsrepræsentant og lærer i dansk og matematik, giulia@glasvaerket.dk

Hanne er uddannet på Den Frie Lærerskole og har stor undervisningserfaring fra fri- og efterskoler. Hun underviser i matematik og naturfag og er skolens Store Nørd.
Hannes store forbillede er Arkimedes. Arkimedes var en af de gamle grækere og han var, ligesom Hanne er det – totalt vild med matematik, alkymi, fysik, astronomi, kreativitet, innovation og opfinderi.
Arkimedes opfandt krigsmaskiner, Hanne vil hellere bruge teknologi. Kan der sættes strøm til noget, eller kan det programmeres med en Micro:Bit, så skal det afprøves! Og børn lærer nu engang bedst ved at være aktive og skabende, derfor bygger Hannes undervisning tit på projektbaseret læring.

Hanne Vilhelmsen

Lærer i STEAM-fag, hanne@glasvaerket.dk

Noa er uddannet cand.mag. i musikvidenskab med profil i musikledelse fra Københavns Universitet og blev færdiguddannet 2019.

Musik er en grundlæggende menneskelig udtryksform. Alle kendte kulturer og samfund gennem, historien har udtrykt sig gennem musik. Derfor er faget en ligeværdig medspiller i (ud)dannelsen af det hele menneske. Genne, sin undervisning ønsker Noa at give eleverne oplevelsen af, at alle kan noget med musik. Det er altså ikke først og fremmest et fag for de særligt dygtige, men for hele klassen.

Alle har en stemme! Noa har en musicerende tilgang til undervisningen, hvilket betyder, at han spiller/synger/danser med eleverne i stedet for at snakke.

Noa Szilas

Lærer i musik og støttelærer, noa@glasvaerket.dk

Mette er daglig leder i SFO´en.
Mette er uddannet pædagog og har erfaring fra både normal- og specialområdet. Mette har arbejdet både i børnehave og skole/SFO regi.
Mette elsker at være ude og bruge naturen som læringsrum. I hverdagen er Mette den faste trygge omsorgsperson i SFO´en. Når skolens forårs SFO´en starter i marts er Mette også der den primære pædagog.

Mette Mortensen

Pædagog, Mette@glasvaerket.dk

Trine arbejder som pædagog i SFO’en. Trine er uddannet lærer og kunstgrafiker og har erfaring med danskundervisning, undervisning i kreative fag samt skoletjeneste og PR på et museum. Ved siden af arbejdet på friskolen er hun lejlighedsvist kostumier på mindre teaterproduktioner og udstiller sin kunst i ind- og udland.

Trine Anderschou

Støtte og pædagog i SFO'en, trine@glasvaerket.dk

Gitte er køkkenassistent og er den ekstra hånd i køkkenet de fleste dage i løbet af ugen. Gitte giver også gerne en hånd med i rengøringen, når der er brug for det. Gitte

Køkkenpersonale

Mette er køkkenassistent i skolens køkken.
Mette har i mange år lavet mad til voksne på skoler og i kantiner.
Mette elsker at lave mad….og glædes over at det nu er til skønne nysgerrige børn.
Dagen blir ekstra god hvis børnene siger maden smagte godt…

Mette

Køkkenpersonale

Lene er rengøringsassistent og mentor for elever på Odense Designakademi. Lene er desuden friskolens faste morgenåbner i SFO’en. Lene Eghøj

Rengøringsassistent og pædagogmedhjælper, lene@ofag.dk

Fleur er souschef og fast klasselærer i 0. klasse.
Hun er vild med at undervise og skabe rammer så eleverne trives og får lyst til at bruge deres nysgerrighed og energi til at lære.

Fleur er uddannet lærer og har siden 1995 undervist elever og studerende i alle aldre. Sideløbende har hun efteruddannet sig, deltaget i kurser og bl.a. fordybet og dygtiggjort sig inden for montessoripædagogik, tekstile håndværk og læringsteori.

Fleur Sellerup

Souschef og lærer i 0. klasse, fleur@glasvaerket.dk

Henriette er bogholder, skolens stemme i telefonen og den daglige kontakt på kontoret – også med plaster og trøstende ord. Henriette Faldt Hansen

Bogholder, ofag@ofag.dk

Anna tror på, at al god undervisning bygger på den gode relation. Derfor lægger hun vægt på at dyrke fællesskabet og på at skabe et behageligt og trygt klasserum, hvor man gennem refleksion og samtale kan mødes i en fælles undring. I sin undervisning gør Anna brug af fortælling, filosofi, kreative øvelser og sang, og hun har tit sin ukulele med på slæb.

Anna er uddannet fra Den Frie Lærerskole, hvor hun er uddannet i linjefagene dansk, billedkunst, engelsk og religion.

Anne Haugaard Digens

Lærer i dansk, HDK, religion og engelsk, anna@glasvaerket.dk

Anja er klasselærer i 5.-6. klasse og har 17 års erfaring som lærer.
Anja har liniefag i dansk, idræt, engelsk, madkundskab og har kompetencegivende forløb i H/D. Anja har tillige AKT uddannelsen og har i mange år arbejdet med specialundervisning. Det er vigtigt for Anja, at hendes klasse fungerer socialt, at eleverne trives og respekterer hinanden, så der er et solidt grundlag for, at de alle kan arbejde koncentreret i et trygt miljø.

Anja Damgaard Larsen

Lærer i dansk, matematik og HDK., anja@glasvaerket.dk

Matilde er uddannet fra Den Frie Lærerskole 2019 med fagene dansk, billedkunst, hist/samf, musik og religion. Matilde synes alle hendes fag er fantastiske og spændende – og gør alt, hvad hun kan, for at få sine elever til at mene det samme. Matilde går meget op i tværfaglig undervisning. Hun synes, det er spændende at vise, hvordan fagene spiller sammen på kryds og tværs og undervisningen derved bliver mere levende. Matilde har tidligere undervist på talentskolen og på Kunstmuseum Brandts.

Matilde Buhl Jeppesen

Lærer i dansk, musik, HDK, religion og matematik, mailde@glasvaerket.dk

Thomas er uddannet lærer fra Ribe Statsseminarium med musik og billedkunst som hovedfag. Derfor bruger han kreativitet som omdrejningspunkt i undervisningen.
Han har har mange års erfaring fra friskole verdenen og arbejder med, fællesskab og faglige værksteder, der skaber lyst til liv og læring.

Thomas Bjørnemose Andersen

Lærer i matematik, musik, engelsk og historie i indskolingen., thomas@glasvaerket.dk

Henriette varertager en del af  støtte/specialundervisningen på friskolen.
Henriette er uddannet lærer fra Odense Seminarium 2010, har blandt andet været læsevejleder i 8 år og erfaring fra sundhedssektoren.

Det er vigtigt for Henriette at møde eleven med en holistisk tilgang og nysgerrige øjne. Hun opbygger relationen, lytter og samarbejder for at finde vejen til den bedste skoledag for eleven.

Henriette Charlotte Kobbernagel

Lærer i dansk, læsevejleder, biologi, madkundskab, støtte/spec. undervisning, henriette@glasvaerket.dk

Johanne er meget glad for de kreative fag med muligheder for tværfaglighed og eksperimenter. Hendes undervisning er ofte projektbaseret og fyldt med visuelle opgaver. Johanne har fokus på det trygge og legende læringsrum, hvor der er tid og plads til dialog og egen motivation for eleverne.
Johanne er oprindeligt uddannet kunstformidler med en cand.mag. i kunsthistorie og oplevelsesøkonomi, og har tidligere undervist forskellige klassetrin blandt andet på ARoS. Hun varetager også stadig enkelte timer på Kunstmuseum Brandts. 

Johanne Christensen

Lærer i Lærer i dansk, religion, natur/teknik og idræt + støtte , johanne@glasvaerket.dk

Sam kommer fra Norge og er derudover halvt englænder. Sam er udannet lærer og har Idræt, Engelsk og Historie på linje. Visionen for Sams undervisning er, at den skal være anderledes, spændende og selvfølgelig meningsfuld. I fritiden er Sam sammen med sin familie/venner. Derudover er han ofte til at finde udenfor for, at vise sin søn verden. Fysisk aktivitet er noget, der optager nordmanden. Det kan være alt fra ski til en lang løbetur – dog allermest fodbold.

Sam Jernberg

Lærer i matematik, engelsk, historie, religion og idræt, sam@glasvaerket.dk

Lars er pædagogmedhjælper i SFO’en. Han er uddannet ergoterapeut og multimediedesigner og har flere års erfaring fra SFO og børnehave. Lars er dygtig til at tegne, og han klippe-klistrer gerne med børnene.

Lars Skau

Pædagogmedhjælper i SFO'en, lars@glasvaerket.dk

Jeanette er køkkenleder og sørger for at alle på skolen hver dag for sund og varieret mad. Jeanette er uddannet ernæringsassistent og har erfaring i at lave mad til børn og voksne i alle aldre. Jeanette Rasmussen

Køkkenpersonale, kokken@ofag.dk

Michael er tilknyttet flere afdelinger i løbet af en arbejdsdag. Om formiddagen er han pedel og om eftermiddagen er han pædagogmedhjælper i SFO’en. Michael er uddannet bygningskonstruktør og hjælper ihærdigt alle ansatte på stedet med forskellige praktiske opgaver – stort som småt – og følger opgaverne til dørs.
I SFO’en benytter Michael sig af sin erfaring som lærervikar og ansat i en børnehave til at skabe trygge rammer for børnene. Michael Werenberg

Pedel, pedel@ofag.dk

ER Friskolen Glasværket i Odense noget for jer og jeres børn?

Skolen er startet i 2016 og fra skoleåret 2021/2022 har vi 0.-8. klasse.
Skolen udbygger hvert år med en årgang nedefra,
indtil skolen rummer 0. til 9. årgang med maks 20 elever i hver klasse.

Sammen med Odense Designakademi er vi Danmarks første kombinerede fri- og fagskole.

Kontakt osTilmelding