hjemmeskolerne

Der er tomt og trist på gangene, i kantinen og i klasserne – ingen børn at se nogen steder. Al deres energi, glæde, engagement, kreativitet, fællesskab og læring er ikke væk men har fundet nye veje, nye steder og nye muligheder i alle hjemmene. Super kreative og opfindsomme elever og forældre skaber dagligt hyggelige og kreative rammer for skoleindhold. Et varieret indhold af undervisningsopgaver, aktiviteter, idéer, videoer og meget mere formidles fra lærerne til hjemmeskolerne. Alle eleverne er mega seje og knokler hårdt og kreativt hver dag derhjemme. Der holdes klassemøder, gives lektiehjælp og respons, sendes hilsner og videoer, deles idéer og aktiviteter virtuelt – alle bidrager i denne tid til vores stærke fællesskab.

fantasi og fællesskab

Der er ingen grænser for den fantasi og det fællesskab der udvises af eleverne i deres familier. Der læses højt for mindre søskende, laves mad, gives duksetjanser, dyrkes morgengymnastik, “Dagens aflevering” løses. Der udfoldes krea-projekter, der laves “Dagens challenge”,  ses online hjemmeskoletilbud, naturen dyrkes, vi mødes på video calls osv.
Så selvom vi savner alle vores dejlige elever og alle er givet en ekstra udfordring i dagligdagens trummerum, så glædes vi over de skønne timer familierne er blevet givet og udnytter på bedste vis

Men hvor vi glæder os til, vi igen kan være sammen – til at skolen igen summer af liv, energi, engagement og glæde fra alle eleverne.

ER Friskolen Glasværket noget for jer og jeres børn?

Skolen er startet i 2016 og fra skoleåret 2019/2020 har vi 0.-6. klasse. Skolen udbygger hvert år med en årgang nedefra, indtil skolen rummer 0. til 9. årgang med maks 20 elever i hver klasse.
Kontakt osTilmelding