Friskolen Glasværket søger lærere til fuldtids- og deltidsansættelser

Har du lyst til at være med til at bidrage til, styrke og videreudvikle en kreativ skolekultur i et stærkt engageret friskole-fællesskab?

Som lærer på friskolen er du med til at skabe rammerne for en tryg, kreativ og humørfyldt hverdag for alle børn og voksne. Vi forventer, du vil være med til at bære og tegne skolens kreative profil. Det skal blandt andet ses i din tilgang til og i din undervisning, så fagligheden understøttes og styrkes i alle fag. Du skal være god til at se nye muligheder og kunne støtte, udfordre og vække nysgerrighed hos vores elever.

Friskolen har en dynamisk, dygtig og engageret personalegruppe med mange forskellige kvalifikationer og erfaringsmæssige baggrunde. Det skaber et positivt, professionelt og åbent skolemiljø, som også understøttes af den gode forældreopbakning.

Vi har primært brug for lærere til indskolingen og mellemtrinnet men fagkvalifikationer og kombinationer, der hører til i udskolingen kan ogsa være interessante, da skolen de næste ar udvider med de ældste årgange.

Vi har brug for lærere til at varetage dansk, matematik, idræt, natur og teknik, håndværk og design, billedkunst, engelsk på mellemtrinnet og tysk samt klasselærerfunktion.

Friskolen er del af et kreativt og levende skolemiljø, der udover friskolen også består af Odense Designakademi, som er en fri fagskole.

Ansættelsesgraden vil afhænge af de fagkombinationer, som ansøgere har.

Der afholdes infomøde og rundvisning på skolen tirsdag den 14. maj kl. 17.00, tilmelding til kontoret 66122145. Det vægtes, at man har deltaget i infomødet.
Yderligere oplysninger vedrørende skolen eller stillingerne kan rettes til konstitueret skoleleder Fleur Sellerup på tlf. 60132411 eller læs mere på: glasvaerket.dk

Ansøgningen sendes som en samlet pdf-fil til: ofag@ofag.dk mærket ”ansøgning” senest den 26. maj 2019. Vi forventer at holde samtaler i uge 23/24. Har du ikke hørt fra os senest fredag den 14. juni er stillingen besat til anden side.

Ansættelsestidspunkt er 1. august 2019. Løn og ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.